Sjukdom = tystnad

Hej världen.

Här hemma har vi ett barn som genomlider både förkylning och misstänkt tandsprickning samtidigt. Det förklarar de senaste dagarnas extrema humör. Och det intensiva tuttandet på kvällarna.

Jag tänkte skriva att jag startade en blogg vid helt fel tidpunkt, med tanke på barnets tillstånd och så. Men ärligt talat, det är ju alltid något när man har barn. Eller har jag fel?

(Det är i det här läget ni absolut inte ska dela med er av hur livet med en förskoleunge ser ut. Jag blundar för alla kommande förkylningar och andra sorters sjukdomstillstånd finns inte ens på kartan.)

Annonser

Ett svar till “Sjukdom = tystnad

  1. Dessa tänder! Man vet ju själv hur drygt det är med tandvärk också!

    Svar:
    Nej, då är det alltså bara inte min känsla alltså – det ÄR inte bra för henne! Jag har aldrig kunnat låta henne skrika, mitt hjärta säger bara felfelfel!

    Att sova i egen säng har hon gjort sedan hon var 4 månader, mest för att jag verkligen inte kan sova med henne bredvid, sover så dåligt =/ Det är tråkigt, för jag har inga problem med samsovning annars.
    Ammas gör hon också, men mindre nu eftersom jag mår så illa på nätterna. Har planerat att amma tills hon inte längre själv vill.Kan tänka mig att det kanske blir när lillasyskonet närmar sig ettårsåldern =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s