Say what?

Säg mig, hur kommer ni på ämnen att skriva om? Speciellt när ni har mycket att göra och tentor ska skrivas och barnet är sjukt och ni är sjuka och ja, allt det där andra som livet innehåller. Fattar inte hur ni lyckas vara så himla kreativa och välartikulerade. Ge mig en bit av den kakan, tack!

Nåväl. Även om jag inte kan vara kreativ och välartikulerad kan jag åtminstone vara tråkig och menlös. Idag har nämligen hela vår lilla familj varit på alla småbarnsföräldrars mecka IKEA samt alla småbarnsföräldrars nödvändiga ont ICA Maxi. Vi föräldrar (det vill säga Presidentens föräldrar, inte tidningen – viktigt för storyn) var aningen oroliga för att barnet inte skulle stå ut en hel eftermiddag, men det gick utmärkt. Han blev visserligen rastlös av att sitta fast i kundvagnen och fick vid kassorna en trötthetsgråtattack som ledde till att varenda kotte vände sig om och gav oss en butter min, men sådant får man ju räkna med. Och vi småbarnsfamiljer måste faktiskt också få finnas trots att vi lever om ibland.

På hemvägen hände något otroligt som chockade oss totalt: Den bestämda kaosmannen somnade i bilen OCH vaknade inte varken när vi bar in honom till lägenheten eller när vi lade ner honom på sängen. Nu förstår ni antagligen inte varför detta är stort, men lita på mig när jag säger att det är ungefär lika häpnadsväckande som den första månlandningen eller uppfinningen av elektricitet.

Så, yey för vår kväll! Hur mår ni?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s