Att vända andra kinden till

Gud vad bra ni är! Jag ber om frågor och ni kommer med en massa smarta och intressanta sådana som ger mig något att fundera på. Tack! Jag lovar att svara på  samtliga så fort jag hinner.

Idag åkte pappa/morfar hem igen och det känns i hjärtat. Framför allt eftersom jag vet att Presidenten imorgon bitti kommer att springa rakt mot lekrummet (där vi har en vanlig säng som ska bli hans när han är redo men som agerar gästsäng tills vidare) och vilja väcka honom. ”Mo-faaa?” Älskade lilla barn, du får nöja dig med oss ett tag.

Utöver den tråkigheten fick jag tillbaka en tenta med bland annat följande jättepeppande kommentar: ‎”Utifrån en ganska begränsad teoretisk ingång (mycket beroende på tveksamma val av källor och underutnyttjande av de artiklar som du ändå har hittat) följer en praktisk tillämpning som inte heller lyfter.” Och tro mig, det fanns mer i samma stil att hämta. Det lustigaste är nog att jag efter att ha läst hela texten om hur otroligt dålig och trög jag är ändå fick G. Där kan vi snacka förvånad.

Alla som jag har haft kontakt med i klassen har fått liknande kommentarer och antydningar om att de minsann låg på gränsen till godkänt, eller att hen på grund av dittan och dattan vacklade men till slut landade på att ge personen U. Som om det vore ett val mellan en kanelbulle eller ett wienerbröd till kaffet, typ.

Men vet ni vad? Strax efter århundradets sågning traskade jag iväg med ungen i ena handen, en röd pulka i den andra och en björnpappa bakom mig. Min familj, som älskar mig. Som jag får leva med.

Ditt försök att trycka ner mig bet inte, Pedagogen. Nafsa vidare.

Annonser

2 svar till “Att vända andra kinden till

  1. Men så himla elakt skrivet! Där kan vi snacka om att bara vilja trycka ner dig liksom, för om det nu var så himla uselt så skulle hen väl inte ens ge dig godkänt?

    Skönt att man har en fin familj att vända sig till, där är man som sagt alltid älskad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s