Det bästa med att gå ut är att få komma hem och ta av sig strumpbyxorna

Den här småbarnsmorsan har minsann varit på sittning ikväll! Visserligen nykter och visserligen blev jag tvungen att åka hem kring tolv eftersom brösten höll på att sprängas, men ändå – första gången jag gjorde något på kvällstid sedan Presidenten föddes. Och det hade gått bra för pappan att söva sömnvägraren nummer ett, som i vanliga fall panikgråter efter 30 sekunder om han inte får tutte. Helt otroligt! Kors i taket! Stoppa pressarna! Ja, ni fattar. Skönt att det gick smärtfritt.

Kom på att jag ljuger i rubriken. Det bästa med att gå ut är att få komma hem och lägga sig bredvid sin sovande son och beundra honom. Åh, mitt ljuvliga barn, du kan bara ana hur långt min kärlek till dig sträcker sig.

Och nej, jag har inte missat den stora händelsen. Grattis fina Carolina!

20120212-011211.jpg

Annonser

2 svar till “Det bästa med att gå ut är att få komma hem och ta av sig strumpbyxorna

 1. Tack fina du =)!!

  Haha, den där bröstkänslan alltså…Sånt man glömmer 😉 Tycker det spänner i brösten redan faktiskt, men har inte börjat läcka än, kanske för att Lo ammas?

  Härligt att du kom iväg och kunde njuta, jag längtade bara hem när jag gick iväg, och kan göra än, haha. Är en riktig hemmasittare!

  • Hoppas att er dag var allt som ni önskade! Den verkade helt perfekt i mina ögon. Om jag gifter mig vill jag också ha ett pyttelitet bröllop utan gäster.

   Jag skulle tro att det påverkar att du har en pågående amning. Låter logiskt. Brukar inte dina bröst spänna om du är iväg över dagen och inte ammar på ett tag? Eller har brösten vant sig?

   Hehe, jag kollade min mobil ett antal (…) gånger under kvällen och tyckte att det var SÅ skönt att komma hem. 😉 Jag är verkligen en hemmasittare av rang som uppskattar att vara hemma otroligt mycket. Det är det bästa som finns!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s