Om stiltje och kontraster

Förhållandet mellan bloggen och mig går på sparlåga. Jag har inget att skriva om som inte är skolrelaterat och det kan jag inte riktigt beröra. Det betyder inte att det är negativa grejer, utan snarare tvärtom. Äntligen terapi! Sjukt kul och spännande och utmanande och läskigt och allt det där. Men konfidentiellt och ett absolut förbjudet samtalsämne utanför sin kontext.

En fantastisk sak som har hänt sedan sist är att jag har fått tillbaka provsvaren för mitt andra cellprov och de visade att allt är i sin ordning. Jag kommer att bli kallad redan nästa år igen, men för tillfället är jag helt frisk på det området. Lättnaden, I tell you!

Och i samma veva har en fin vän hittat en knöl i bröstet vid samma ålder som hennes mamma insjuknade i bröstcancer. En aggressiv variant som senare dödade henne. Efter en röntgen som bekräftade att hon har en massa i bröstet är det nu prover och biopsier som hennes tillvaro kommer att kretsa kring en tid framöver. Glad påsk?

Jag vet inte hur jag ska förhålla mig till livets jävla orättvisa. Jag kan inte låta bli att känna att allting är så meningslöst.

Annonser

10 svar till “Om stiltje och kontraster

  1. Skönt att du slapp undan men herregud vad ledsamt med din kompis. Hoppas vetenskapen är med oss nu!

  2. Åh, neeej! Så tråkigt och onödigt! Hoppas och ber att det ska gå bra för din vän! Tänker på dig, kram

  3. Usch vad fruktansvärt för din vän, hoppas att det går bra!

  4. VI finns ju kvar här när blogginspirationen kommer tillbaka! Håller tummarna för din vän, hoppas att det visar sig vara godartat. Kram!

  5. Usch, jag vet av erfarenhet att det är en jobbig väntan för dig och din vän nu. Men det är stor skillnad på behandlingar nu och för bara fem, tio år sedan så om din vän mot förmodan skulle få ett tråkigt besked så väntar väldigt bra och effektiva behandlingar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s